Schitterend schilderwerk

Vraag direct een offerte aan

Dit doet Schildersbedrijf Meijnen ook allemaal

Een bedrijf voor het schilderwerk, een ander voor de beglazing, en een derde voor houtrotherstel. Echt praktisch is dat natuurlijk niet. Daarom schakelt u ons in. U krijgt dan alle diensten in één. Dat houdt de prijs zo laag mogelijk en de werkzaamheden lekker overzichtelijk.


Bekijk direct:

Schilderwerk | Wandafwerking | Beglazing | Houtrotherstel

Schilderwerk

Vakkundig schilderwerk is een eenvoudige manier om uw woning of bedrijfspand nieuw leven in te blazen. Binnen of buiten: wij zorgen voor een prachtige afwerking. Het is dan ook begrijpelijk dat opdrachtgevers steeds bij ons terugkeren. Wij werken alleen met kwaliteitsproducten van topmerken (Sikkens en Sigma). Daardoor is een uitstekend en duurzaam eindresultaat gegarandeerd. Ook voor periodiek onderhoud van uw schilderwerk belt u de vakman. We monitoren het werk en overleggen met u over de frequentie van het onderhoud. Mochten er onderdelen aan vervanging toe zijn, dan wordt er vanzelfsprekend niets vervangen zonder eerst met u te overleggen. Offertes van Schildersbedrijf Meijnen zijn geheel kosteloos en vrijblijvend. Meer weten?

Vraag een offerte aan

Spuitwerkzaamheden

Een technologie die de laatste jaren steeds populairder wordt, is het spuiten van verf. Hierbij gebruiken we geen verfroller of -kwast, maar spuiten we de verf op uw plafond, deuren, muren en kozijnen. Het spuiten gaat sneller, geeft een gladder resultaat en pakt vaak goedkoper uit. We kunnen het op bijna iedere ondergrond toepassen en het geeft bijna altijd een streeploos resultaat. 


Voor spuitwerkzaamheden wordt vaak gekozen om grote oppervlaktes te dekken. Bovendien moet de ruimte helemaal leeggemaakt worden. Als u op zoek bent naar wanden en plafonds die mooi egaal zijn afgewerkt, dan is het spuiten van verf een ideale optie voor u.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over spuitwerkzaamheden.

Vraag meer informatie over spuitwerkzaamheden

Wandafwerking

Is uw slaap- of werkkamer toe aan nieuw behang of wilt u de hele woning een metamorfose geven? Behalve papierbehang kunt u ook kiezen voor vinylbehang, posterbehang en natuurlijk glasweefsel. Wij komen graag bij u langs met een aantal behangboeken en kleurstalen zodat u in alle rust een keuze kunt maken. In wandafwerking is vrijwel oneindig veel keus. Behalve allerlei behangsoorten kunt u kiezen voor wanden met een (structuur)muurverfafwerking. 

Wij hebben al vele woningen en kantoren opgeknapt. Komt u er zelf niet helemaal uit of wilt u advies over de juiste wandafwerking? De schilder uit Aalten heeft oog voor passende kleuren en materialen en helpt u daarbij natuurlijk graag verder.

Wandafwerking geheel naar uw wens

Houtrotherstel

Hout leeft. Helaas betekent dat ook dat invloeden van buitenaf ervoor kunnen zorgen dat het gaat rotten. Allerlei houten elementen (zoals kozijnen en ramen) kunnen aangetast worden door houtrot. Geheel vervangen van deze elementen is meestal niet nodig. Wij inspecteren het aangetaste onderdeel en bepalen of het hersteld kan worden met een epoxy houtrenovatiepasta. Dit is een van de specialisaties van ons schildersbedrijf. Mocht herstellen met alleen houtrenovatiepasta niet meer mogelijk zijn, dan kan er nog voor worden gekozen om alleen een deel van het element te vervangen. Ook hiervoor neemt u contact op met Schildersbedrijf Meijnen, de schilder uit Aalten.

Hulp nodig bij houtrotherstel?

Beglazing

Schilderwerk en beglazing gaan hand in hand. Bij een grondige renovatie is het wel zo prettig om twee vliegen in een klap te slaan. Daarom schakelt u ons in. Het assortiment en de mogelijkheden in beglazing zijn groot. Kies voor:

  • Enkele beglazing
  • Gefigureerd glas
  • Isolerende beglazing (thermisch en/of akoestisch)
  • Brandwerende beglazing
  • Veiligheidsbeglazing
  • Privacybeglazing
  • Glas in lood (eventueel verwerkt in isolerende beglazing)
  • Spiegels
Wij maken allerlei glassoorten voor u op maat en zorgen voor deskundige levering, plaatsing en afwerking.
Neem vandaag nog contact op